You fill up my senses.

Virrpannig och görafeldag i dag. Sätter på diskmaskin utan diskmedel och fattar noll och äter banankaka. Trött på mig själv och på att inte veta vad man heter eller vilket år det är. Spär på den dryga veckan med att påbörja förståelsen för att Per lämnar landet lördag natt och här sitter jag och där sitter du.

Laddar telefonen och sitter inkrupen under cd-stället och cd-spelaren. Enda platsen i mitt rum där vägguttagen inte används och där sitter jag och pratar med Lisa. Och jag laddar ur i bland och så laddar jag om och för det mesta är jag glad, men det dippar. Humöret, det är vingligare än en fyllekaja.

Jag grät till How I met your mother och sen skrattade jag åt Oskar Linnros fysiska utveckling mellan Mr Cool, Längst fram i taxin och Inga problem. Sen grät jag till Gorillaz video On melancholy hill, för det är en sådan vacker låt.

Mamma stack in huvudet och undrade om jag ville ha skjuts till jobbet så jag kunde få sova lite. Då blev jag så rörd att jag hade  kunnat gråta igen, men i stället skrattade jag och sa ”gud vad du är söt”.

För jag är rätt fucked up i dag.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu